Kajakinformation

posted in: Medlemsinformation | 0

DBS har låtit bygga ett kajakställ genom vår medlem Mikael Östlund, även han en kajakentusiast. Kajakstället finns bakom Jollegängets bod på nedre plan och har plats för totalt 8 kajaker.

I dag ligger det 6 kajaker i stället så det finns fortfarande 2 platser tillgängliga!! Du som hat intresse av att ha din kajak liggandes här kan anmäla ditt intresse till DBS. Det kommer att finns ett dokument på DBS hemsida om detta, men det dokumentet är inte färdigt ännu……

DBS tar ut en registreringsavgift på 500 kr/kajak och en årlig avgift på 100 kr. Detta för att täcka kostnaden för bygget av kajakstället och för att underhålla det.

Det finns en ”lånekajak” i stället för den som har intresse av att prova att paddla. Paddeln finns i Klubbhuset. Det är fritt fram för var och en av DBS medlemmar att låna, ansvara och att lägga tillbaka kajaken efter paddlingen.

Du som har kajak i DBS kajakställ ansvarar själv för att kajaken är försäkrad (ingår ofta i hemförsäkringen) och att kajaken har ett s.k. transportkapell för att undvika att bl.a. getingar flyttar in. Luckor bör även vara täckta.

Om du har ett omedelbart intresse av att ha din kajak förvarad i kajakstället så skicka ett mejl till kassör@djuro-batsallskap.se

Först till kvarn!

Paddla lugnt!