Djurö/Vindö Runt 2020 resultat

Årets Djurö-Vindö runt bjöd på en härlig seglingsdag med friska vindar och vackert väder. Sju båtar deltog i tävlingen. Första båt startade kl. 11.16 och gav sig ut i riktning mot Djuröbron. De snabbare båtarna som sedan startade enligt sina handikapptal tog undan för undan in på täten. Fältet var ändå väl samlat och i mål skiljde det bara ca 5 minuter mellan första och femte båt.

Vann gjorde Micke Jehrén med sin nya egenhändigt konstruerade och byggda båt Vilja. Tvåa kom Peter Lake med den gamla fina Skärgårds 75:a Falken och trea blev Ulf Wickberg med sin racingbetonade Farr 30.

Strax efter målgången öppnade sig himlen för en häftig skur, den hann precis dra bort när det blev dags att tända grillen och förrätta prisutdelning.

Det blev sedan en trevlig måltid med god mat och dryck i god gemenskap.

Stort tack till alla deltagare och inte minst vår beräkningsansvarige, Gunnnar Svanborg och vår klubbmästare Gunnar Stenström som med hjälp av sin fru stod för förplägnaden.

En dag att minnas när våra båtar torrsatts och höstrusket infinner sig!

/Lasse Sommar

Resultat:

Fler bilder i årets galleri som finns här.